top of page

AGENDA D'ACTIVITATS I INICIATIVES

Guia d'aus de sa Dragonera

Consulta la nova guia d'ocells que podeu trobar a l'illa de sa Dragonera.

IMG_0093.jpg

Photo Colab

02/12/2022

come join us at Dragonera. .... 

IMG_0130.JPG

Art for the sea

01/01/2023

come join us at Dragonera. .... 

IMG_20200912_112856_609.jpg

Hike Dragonera

02/12/2022

come join us at Dragonera. .... 

PAST INITIATIVES:

2.png

Necessites un repte? 

Participa a l'enquesta "Coneix l’Àrea Marina Protegida de sa Dragonera"!  El teu coneixement i opinió sobre el tema són molt importants i aquesta és la teva oportunitat per expressar-los.

Si hi participes, podràs guanyar un regal! 

Qualsevol pot participar, però només hi pots participar una vegada. No us durà més de 15 minuts.

IMG_20210518_104815.jpg

L'Ajuntament d'Andratx va iniciar la iniciativa "la mar comença aquí" amb els alumnes de 5è i 6è de primària del CEIP És Vinyet i Col·legi Ramon Llull:

una intervenció artística als carrers per a recordar a tothom que qualsevol residu tractat inadequadament pot arribar fàcilment a les aigües de la Reserva Marina de sa Dragonera. Abans de pintar els embornals els alumnes van rebre una introducció per la Fundació Save The Med sobre els valors de viure prop d'una Àrea Marina Protegida i com cuidar-la.

Screenshot 2021-06-28 at 13.23.34.png

MARE FotoColab 2021

El Certamen Audiovisual MARE (www.marebalear.org) pretén visibilitzar els valors ecològics de la Mar Balear a través de la fotografia. El concurs té diferents categories i nivells, amb molts premis interessants.

 

Enguany la Xarxa Dragonera Blava unim forces amb MARE i integrem el FotoColab per  visibilitzar i promoure fotografies de l'Àrea Marina Protegida (AMP) de Sa Dragonera. El nostre objectiu és utilitzar les fotografies que es facin de Sa Dragonera per a exposicions, jornades d'educació ambiental i divulgació científica  per promoure la valorització i regeneració dels ecosistemes marins de Sa Dragonera.

Diapositiva1.JPG

Jornades divulgatives de 
Sa Dragonera 

Les Jornades Divulgatives de Sa Dragonera, tindran lloc els dies 5 i 6 de novembre en el saló de plens de l'Ajuntament d'Andratx i, el dia 7, en Sant Elm. Es tracta d'unes jornades que tenen diversos objectius, el primer i més important és continuar trobant-nos i enfortint la comunitat que envolta Sa Dragonera, segon compartir informació sobre les iniciatives locals que s'estan duent a terme, l'evolució de la vida marina a Sa Dragonera i finalment treballar conjuntament entorn a la custòdia marina i la implicació de la comunitat.

IMG_0093.jpg

Tallers de fotografia submarina amb col·laboració amb el certamen de fotografia MARE i diferents sectors de la zona com Keida Kayak. Amb la població del Municipi d'Andratx. Per veure imatges de les dues jornades organitzades cliqueu en la imatge i en el títol. 

Anchor 1

DON'T MISS ANYTHING!

or contact us!

bottom of page